6 Tips voor organisaties om NIET in Vitaliteit te investeren❗️

6 tips voor organisaties om niet in vitaliteit te investeren Oct 08, 2022

Vitaliteits Tips


🔹Investeer niet in je EIGEN personeel. Je toko draait toch wel en nieuwe mensen aantrekken is nu het belangrijkst!

🔹Om voor de buitenwereld toch te doen alsof je een goed werkgever bent en iets aan Vitaliteit aanbied bied je medewerkers een abonnement op de sportschool. Dit is het beste voor ze en het klinkt goed toch? Iets anders loopt zo hoog op in de kosten.

🔹Denk sowieso niet te veel na over Vitaliteit. Gewoon een keer iemand inhuren voor één middag die wat vertelt over werk/privé balans is voldoende. Dan doe je in ieder geval iets.

🔹Als een lifecoach of vitaliteitscoach je benaderd over Vitaliteit aanbieden op de werkvloer wimpel deze dan meteen af. Die komt vast om iets te verkopen en niet om écht te helpen richting een win-win situatie.

🔹Teamcoach Henrieke valt regelmatig uit. Ze is een topper maar hier is niets aan te doen. Ze kan gewoon niet met stress omgaan en ze heeft slechte leefgewoonten.
Ze maakt ook geen gebruik van de sportschool. Voor haar komt er vast iemand anders terug waar dit geen issue is.
Zie je wel dat extra investeren in Vitaliteit geen zin heeft.

🔹Op de werkvloer doen we al veel aan Vitaliteit en lifestyle. Dit is echt wel voldoende.
De koppeling maken naar de privesituatie is daarom ook zeker niet nodig. Ze krijgen hier al alles wat ze nodig hebben. We lopen toch heel de dag!🔸Bonustip:

Alweer een medewerker die langdurig uitvalt door een burnout.
Dat is al de 2e binnen korte termijn.
Ach, je had hier toch al rekening mee gehouden en al minimaal €100.000 opzij gezet voor het geval dat.
Dus jou foppen ze zeker niet met een Vitaliteitsaanbod.#vitaliteit #kinderopvang #onderwijs #investeren #winwin #pedagogischprofessional #teams #holistisch #vitaliteitopdewerkvloer #leefstijl #leefstijltraject #vitaliteitscoach 

Samenwerken? *Klik*