Premium keuzes

premium keuzes Feb 21, 2022


Premium keuzes maken

 

Ben jij klaar met klein te spelen?
Ben jij klaar om echt voor jezelf te kiezen?
Ben jij klaar met proberen en wil je echt eens resultaat behalen? Blijvend?

 

Ga dan niet door met weer één ding aanpakken.
Als topondernemer verdien je beter.


Gezond eten, dan weer een tijdje sporten, dan ga je weer een poos op tijd naar bed maar toch ben je nog niet waar je wil zijn.
Omdat het geen zoden aan de dijk zet, omdat het niet voldoende resultaat oplevert, omdat je niet kiest!

Niet kiest voor jezelf of niet durft te kiezen. Niet volledig in ieder geval.

Je wil je nu echt eens fit voelen. Niet zomaar fit maar super fit, ook rond je 30e of 40e.

En je hebt echt wel een idee hoe je dit kan doen, sterker nog je wéét dat het super belangrijk is voor je maar je krijgt het niet voor elkaar om echt structureel een duurzame lifestyle vol te houden waarbij het je niet eens moeite kost.

 

Het is tijd voor een volgende premium stap

 

Echt persoonlijke begeleiding krijgen op het gebied van slaap, gewoontes, sport/bewegen, voeding, ontspanning, structuur.

Niet op slechts één onderdeel, dat heb je al vaak genoeg geprobeerd, maar nu echt op alle gebieden waardoor jij het dus ook echt vol gaat houden.

En waarbij je ook nog eens accountable gehouden wordt.

Ja, dit is de next level stap die jij wel eens nodig zou kunnen hebben.

Ik vertel je er graag meer over.

Weet je, in veel gevallen is sporten, om dit onderdeel even uit te lichten, geen middel om mooier, beter, dunner, gespierder te zijn. Het is externe validatie wat vaak in de weg zit….

 

Vaak denken we; "als ik dunner ben dan wordt ik als succesvoller gezien of ben ik meer waard in de ogen van anderen...

 

JIJ!


Maar wat als je eens gaat kijken naar jezelf? Echt alleen naar jezelf zonder wat anderen denken? Als jij er kunt staan doordat jij lekker in je vel zit dan straal je dat uit!

En hoe dat voor jou is dat kun je alleen maar voelen en weten als je daar bent.

Als jij denkt dat je nu een paar kilootjes kwijt wil omdat je je dan zelfverzekerder voelt, doen, ga ervoor. Je zal je echt anders voelen. Mits je het dicht bij jezelf houdt.

 

Ik had dat ook, ik wilde een blokjesbuik.
Iedereen zei, dat maakt je niet gelukkig.

Boeien, ik wilde dat en daarbij wás ik al gelukkig. Ik dacht alleen dat ik me krachtiger zou voelen en zelfverzekerder zou zijn.

Nou, geloof me, dat was ook zo.
Heerlijk vond ik dat.

 

En nu wil ik hiermee niet zeggen dat jij ook voor een blokjesbuik moet gaan maar wellicht wel weer gaan sporten, krachttraining doen.
Zodat je je lichaam weer voelt, je je lijf uitdaagt, weet waar het toe in staat is maar dat je ook voelt hoe fijn het is om te bewegen en wat dit met je doet.

 

Daarna heb ik het ook snel weer losgelaten want om mijn leven zo in te delen, zo strikt met voeding, beweging, slaap dat was niet waar ik gelukkig van werd. Nee, ik werd gelukkig van mezelf goed voelen in mijn lijf en dat was ik ook met een paar kilootjes extra.

 

Die basis moet goed zijn....

 

Het goed voor mijn lijf zorgen zodat ik me krachtig, energiek en fit voel. Voor mezelf maar ook voor mijn gezin, voor mijn klanten, voor mijn partner. Veel energie hebben, elke dag opnieuw. Dat is het waard voor me.

 

En dan is, door de basis goed te hebben staan op ál deze gebieden, het mooi meegenomen dat er ook een krachtig lijf ontstaat, dat er kilootjes vet verdwijnen, dat ik kleding weer goed pas i.p.v. me er in moet hijsen.

 

Dat is een mooie bijkomstigheid. En als je dit kan, door de intentie te hebben om goed voor je lijf en je geest te zorgen zonder externe validatie. externe validatie is dat is WAT JE DÉNKT DAT ANDEREN DENKEN, ga eens na WAT JE DÉNKT DAT ANDEREN DENKEN…. bizarre gedachten eigenlijk...

Maar goed, als je dit kan, echt voor jezelf kiezen, dan heb je de goede basis te pakken om vanuit daar verder uit te breiden.

Of juist daar te blijven waar je bent, dat is ook oke.

 

Het gaat erom dat je kiest (voor het beste voor jou)

 

Kiest voor jezelf maar ook kiest voor een totaalaanpak.
Kiest voor iets goeds wat jou op alle vlakken helpt.

En ik help je daarbij, wij helpen je daarbij.

Een team wat jou helpt op alle onderdelen die ervoor zorgen dat de cirkel rond is; allround.

Soms omschrijf ik het ook wel eens als een paraplu.

Bovenaan de paraplu sta ik als High Performer coach. Ik coach jou op lifestyle, accountability en motivatie.

En onderaan die paraplustukken staan voeding met een voedingsexpert of diëtist, beweging/sport met een personal trainer aan huis, mentaal met een slaapoptimalisatietool/ontspanningcoaching en Structuur + reflectie, dit houden we bij door middel van de Progressieplanner invullen en bespreken, bijsturen en successen vieren.

 

Als jouw slaap niet op orde is zal dit uitwerking hebben in je gemoedstoestand, de keuzes die je maakt voor je business, hoe je reageert naar je kids en klanten en hoe je in je energie zit.

Slaap is dus een niet te missen onderdeel uit de cirkel.

Maar zo ook met structuur. Als jij geen goede structuur hebt, geen nieuwe gewoontes creëert en oude loslaat ga je terugvallen in je oude patroon waardoor je een nieuwe gezonde lifestyle niet vol gaat houden.

Het is belangrijk om je hier bewust van te zijn en hier ook mee bezig te zijn.

En ook om deze nieuwe structuur op te schrijven, doelen te stellen en daar naar toe te werken.

 

Als jij niet gaat sporten dan kun je jezelf lichamelijk niet verbeteren, en het verbeteren kan hem zitten in een spelletje tikkertje met je kids langer dan 30 seconden volhouden, maar ook dat je niet meer hijgt als je de trap oploopt of in een bespreking niet voelt dat je toch een beetje buiten adem bent als jij langere tijd het woord hebt.

Maar lichamelijk verbeteren kan hem ook zitten in dat je wil dat je kleding niet meer te strak zit omdat je aangekomen bent, en hierdoor voel je je letterlijk minder zelfverzekerd bv.

Door te sporten ben je ook mentaal aan het trainen. Je wordt minder angstig, je angst wordt onderdrukt in je hersenen doordat je sport, je zit lekkerder in je vel, voelt je goed en er komen ook hormonen vrij die ervoor zorgen dat jij je goed voelt maar ook bv je slaap verbeterd.

Alles hangt met elkaar samen.

 

Je snapt nu wel het belang van alle gebieden goed aanpakken.

En daarbij is het ook erg belangrijk om te doen wat past bij jou en je lijf.

 

High End


Niet iedereen heeft dezelfde training nodig, niet iedereen heeft daar baat bij, niet iedereen kan dezelfde structuur aanhouden, niet iedereen is een ochtendmens of avondmens, niet iedereen heeft dezelfde business, niet iedereen heeft dezelfde gezinssituatie.

En ik coach daar niet op, ik coach daar omheen. Ik zorg dat het past, aansluit zodat jij optimaal kunt groeien. Persoonlijke aandacht, op maat ~High end.

 

Het kan niet zo zijn dat je zomaar een programma of training volgt en dat je dan de sleutel gekraakt hebt.

Sterker nog, de sleutel heb je al heel vaak proberen te kraken op deze manier maar het is je, om deze reden waarschijnlijk, nog niet gelukt.

 

En moet je eens nagaan wat er dan met je gebeurd. Als je alles aanpakt in een totaaltraject.

 

Je voelt je energiek, je voelt je krachtig, je voelt je zelfverzekerd én je straalt dit uit binnen je bedrijf.
Gaat het even minder of is er een drukke periode, we schalen, gaat het super goed en voel je je lekker, we schalen.

 

Jij mag er zijn! Je mag het ook jezelf waard vinden.

Je MOET jezelf het ook waard vinden.

 

En omdat ieder lijf anders is, ieder lijf andere behoeftes heeft en iedereen andere gedachten hebben wij ons High Performer traject, exclusief voor jou op maat ontwikkelt.

 

Premium keuzes maken 

 

En om nog even terug te komen op de titel van dit blog, Premium keuzes maken, dat mag jij jezelf echt waard vinden. En ben je daar nog niet, maar klinkt dit wel als iets wat jij nu nodig hebt omdat je dan je doelen gewoon behaalt, stuur me een DM op instagram, ik help je!

 

Jij als ondernemer aan de top hebt dit nodig.
Een echte BOLD move maken en ervoor gaan.

Niet wachten met contact opnemen. ‘Nee zeggen’ kan altijd,  maar denk vooral aan wat het je oplevert.

 

Ik hoop dat je uit dit blog kan halen dat je voor jezelf mag kiezen, altijd zélf een keuze hebt en dat jij beslissingen mag en kan maken ongeacht wat anderen ervan vinden.

 

Neem in ieder geval dat als boodschap mee uit dit blog.

 

Want…. Ik zei het al… Je bent het waard! Je bent het waard om ook jouw doelen te realiseren op dit gebied.

Het enige wat nu ontbreekt is actie, niet zomaar actie maar echt goede actie, actie op een totaalaanpak, omdat dat is wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

 

Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer.

Ik spreek je snel.

 

Boek hier je 15 min Clarity/Matchcall