All-in, High End, High Performers Traject


In dit traject hanteren we mijn high performer methode; werken aan jouw complete gezondheid voor meer voldoening in heel je leven.
Niet een standaard methode maar een methode die precies aansluit bij jouw persoonlijke én lichamelijke behoeften.

De High Performers methode is niet een tijdelijke methode die je even iets leuks brengt.

Het is een jaartraject waarbij je alles aangereikt krijgt wat jij nodig hebt om een nieuwe duurzame lifestyle te creëren en daarbij ook nog eens topfit te zijn.
Moet je eens nagaan wat dit met je doet (en in je business doet) als je je topfit voelt, veel energie hebt, lekker in je vel zit en ook nog eens super productief bent.
En ook voor je klanten....

Belangrijk hierbij is dat we kijken naar jou. Je krijgt geen standaard voedingsschema, je krijgt geen standaard training, je krijgt geen standaard advies. Alles is op elkaar afgestemd op wat jij nodig hebt

Drukke periode, vakantie, stress, lekker in de flow, moe, het kan vanalles zijn waar wij rekening mee houden in de strategie en aanpak voor jou.

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn zal je misschien denken.
Maar mijn High Performers traject maakt echt het verschil... lees even verder...

We gaan voor een blijvende, duurzame verandering, mét gegarandeerd resultaat!
Hier sta ik voor.


Je moet bereid zijn om dit aan te gaan (de wíl hebben), de financiële investering ervoor willen doen en als je dit allemaal aangaat zul je hier op korte én op lange termijn de vruchten van plukken.

Als je met me samenwerkt beginnen we met je behoeftes in kaart brengen.
Wat wil je veranderen, wat wil je bereiken, hoe wil je je voelen.
Maar ook gaan we een 0-meting doen en voeren we diverse checks uit van waaruit we verder gaan werken en de 'strategie' bepalen.

Het wordt dus helemaal afgestemd op jou persoonlijk.

Je herkent je in één of meerdere problemen:

 • Je voelt je vaak gestrest en kunt dit niet of niet goed doorbreken
 • Je wil meer tijd voor jezelf, je gezin
 • Je bent vaker moe
 • Je weet dat bewegen goed voor je is maar je krijgt dit niet ingepland, houdt het niet vol of het past niet bij je
 • Je zit in een vicieuze cirkel en weet dat je meer uit het leven kan halen maar je kunt deze niet zelf doorbreken
 • Je bent vaker moe, eet slecht en sport te weinig… Je kunt deze patronen lastig doorbreken. Daarnaast blijft de balans tussen werk en privé altijd een uitdaging
 • Je hebt al vaker met een personal trainer gewerkt maar die keek niet of nauwelijks naar het totaalplaatje en je had het gevoel dat het niet afgestemd was op jouw behoeftes
 • Als succesvolle ondernemer heb je grote uitdagende doelen bereikt. Maar op gezondheidsvlak heb je nog wat uitdagingen voor je liggen
 • Je wil je lekkerder in je vel voelen en zelfverzekerder zijn, wellicht wil je ook wat kilootjes vet kwijt
 • Als je nu iets aanpakt op het gebied van gezondheid, trainen, beweging, ontspanning dan moet dit echt een totaalpakket zijn, afgestemd op jou!

 

Vastbesloten?


Ik werk met succesvolle ondernemers, CEO's die al dingen bereikt hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden of het anders aan te pakken.

Er echt voor te gaan om aan jezelf te werken! Dit moet je echt willen als je een traject bij me wil volgen.

Als jij nu gaat investeren in je gezondheid, productiviteit, en een gezonde, ontspannen en fijne lifestyle creëert dan ga jij hier snel de voordelen van ervaren.

Minder stress, minder in je hoofd zitten, betere focus hebben, scherper zijn, je lekker in je lijf voelen, je zelfverzekerder voelen, ouderdomsziektes tegengaan, meer bloedvaten in je brein (en je hele lijf) ontwikkelen, echt!, minder angstig zijn etc etc.

Sterker nog, je gaat heel goed voor jezelf zorgen waardoor jij alle levels van de groei van je onderneming (en de levels daarbuiten) aankan. 

Je gaat sky high met je gezondheid en fitheid zonder in te leveren op je business, me-time en tijd voor familie en vrienden.

Plan een Matchcall in

All-inn, High End, High Performers Traject

Persoonlijk fysiek en mentaal gezondheidstraject met Tamara van Dooren 

Dit ga je ervaren

High performers mentaliteit

Je leert omgaan met je mindf*cks, obstakels te overwinnen, je gaat bereiken wat je wil bereiken omdat je positief bent, een verlangen hebt en ervoor wil gaan.
Tijd om je leven goed 'aan te gaan pakken'!

Persoonlijk leiderschap

Dit is iets wat je zal moeten 'ownen' om echt doorbraken te realiseren. Bewustzijn en handelen vanuit wat JIJ echt wil bereiken. Je doet wat nodig is ook al vind je het lastig. Ik begeleid je.

Echt jij

We zijn er voor jou. 
We stemmen ons programma op jou af, kijken naar jouw behoeftes waardoor jij door kunt pakken waar jij goed in bent; ondernemen.

Zo ziet het er praktisch uit als we samenwerken

 • Het traject duurt 12 maanden. 
 • Je krijgt 1x een kick-off sessie om duidelijk te krijgen wat je wil/gaat! bereiken, waarom en hoe je daar gaat komen. We maken samen een plan.
 • We koppelen een voedingsexpert aan je en aan de hand van een bloedtest en/of microbioomonderzoek doen we een 0-meting en krijg jij inzicht in welke voedingsmiddelen belangrijk zijn voor jou. Je krijgt een daarop gebaseerd voedingsadvies gericht op wat jouw lichaam nodig heeft.
 • Elke 3 maanden doen we een nieuwe check-up/check-in om te zien waar je gezondheid verbeterd is en sturen we aan de hand daarvan bij.
  Dit kan zijn in stressverlaging, betere bloedwaardes, minder vet, meer energie e.d. 
 • Je krijgt 12x een live online coachingsessie van 45-60 minuten.
  In deze sessies bespreken we je voortgang, kijken we de obstakels die je tegenhouden aan en halen we ze uit de weg maar we kijken ook naar je fases waar je je in bevindt. Constant bijsturen op wat jij nodig hebt is wat we doen. Dat maakt dit traject uniek en compleet en 100% passend bij jou.
 • We koppelen een personal trainer aan je. Deze personal trainer komt 2 tot 3 x per week bij jou aan de deur (commitment) en traint samen met je naar het doel wat jij voor ogen hebt.
  Ook dit is persoonlijk. Of je nu voor een hardloopevent wil trainen, meer kracht op wil bouwen, lekker in je vel wil zitten of een combinatie van cardio en kracht wil doen (aanrader), het is aan jou. Persoonlijke aandacht en een persoonlijk plan staan centraal!
 • Via de leeromgeving kun jij relevante informatie terugvinden die jou ondersteunen in het proces.
 • Je ontvangt een exclusieve planner waar je heel jouw proces in vastlegt. Dit is ook onze tool van waaruit we samenwerken. Inzicht krijgen, reflecteren en vooruitkijken staan hierbij centraal.
 • Tussen onze sessies door heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp. 

 

Heb je een andere vraag? 
Kijk bij de FAQ of stem 'm via Instagram

Boek je matchcall NU

High Performers (in wording) zijn geen lange twijfelaars.
Hier begint de eerste stap naar het stappen in de identiteit van een High Performer.

Klik op de knop en boek een afspraak in.
Geheel vrijblijvend natuurlijk. Jij beslist of het bij je past of niet.

KLIK HIER VOOR HET PLANNEN VAN EEN MATCHCALL