Hier gaat mijn hart sneller van kloppen....

dit doe ik... Jan 24, 2022

Wat doe jij precies Tamara, waar help je ondernemers mee?

Een vraag die ik een tijd geleden kreeg en waar ik vandaag aan herinnerd werd door 2 andere Instagrammers die exact dezelfde vraag beantwoordde.

En toen dacht ik, als ik dit vandaag 2x tegenkom dan zal dat vast een teken zijn dat ik er ook iets over mag delen dus vandaar deze blog.


Na 128 podcasts, een nieuwe insteek

Na 128 podcasts op te hebben genomen is er even radiostilte geweest betreft podcasten en bloggen.
Dit komt omdat ik zelf een transformatie door heb gemaakt waardoor ik even vastliep in waar ik over wilde delen.

 

Ik heb een nieuwe doelgroep en ik heb een nieuw aanbod en om hier te komen heeft best wel wat van me gevraagd op mentaal gebied.
Ik heb ook wat blokkades mogen doorbreken, uit de comfortzone mogen stappen en ‘bold’ keuzes gemaakt.

 

En ik had mijn proces ook kunnen delen, daar heb ik ook over nagedacht omdat ik dat eigenlijk altijd nog heb gedaan, maar omdat het nog vrij ‘van de hak op de tak, sprong heb ik hier niet voor gekozen omdat het nogal wat verwarring kon veroorzaken. Ook voor mezelf.

Sterker nog, dat zou het veroorzaakt hebben als ik dat allemaal wel had gedeeld.
De ene dag had ik een idee; zo ga ik het doen, en dan had ik er weer over nagedacht en dan bleek het toch niet zo’n goed idee te zijn.

Vandaar dat ik daar even de tijd voor heb genomen om dit voor mezelf helder te krijgen.

 

En daarom is er nu deze blog!
En daarom heb ik ook besloten om een nieuwe 1e podcast op te nemen en ook soort van nieuwe 1e blog te schrijven, met een schone lei te beginnen.

Dus ik hoop dat deze blog helder voor je is.

 

Oke, back to de kern, haha.

 

Wat doe ik, waar help ik mensen mee? Waar gaat nu mijn hart sneller van kloppen?


Die zoektocht van de afgelopen maanden heeft geleid tot het volgende.
Ik heb een nieuwe doelgroep waarmee ik graag wil werken en een nieuw aanbod.

Ik help jou als ambitieuze, succesvolle ondernemer met een goedlopend bedrijf, met in beweging komen. Letterlijk, fysiek in beweging komen, sporten én bewegen.
Maar dit is niet alles.
Alleen bewegen is namelijk niet hetgeen wat voor een duurzame grote transformatie zorgt.
Ook voeding, ontspanning, je omgeving, jouw situatie waar je in zit, en kijken naar JOU als persoon, dát zorgt voor een complete transformatie.

 

En in mijn vorige programma ‘tikte’ ik dit allemaal wel aan maar in dit programma pakken we het allemaal veel persoonlijker aan. Op een holistische manier te werk gaan zo zou je het kunnen zien.
Grootser, op maat.

Wat is voor jouw lijf belangrijk, in welke situatie zit je, wat zijn jouw doelen, wat wil jij graag bereiken en hoe gaan we daar naar toe werken. Een compleet persoonlijk plan maken we, op basis van wat jij nodig hebt.


We doen dit door middel van tests afnemen, zoals bv een bloedtest zodat we echt daarop kunnen anticiperen.
Een jaar lang houden we een soort van ‘vinger aan de pols’ om je voortgang bij te sturen, te tweaken, aan te passen zodat jij een duurzame, bij jou passende leefstijl creëert.

 

High Performer Coach

Bewegen is erg belangrijk voor jou maar ook voor je bedrijf en vaak wordt bewegen toch als een lage prioriteit gezien of misschien niet want je weet wel dat bewegen goed is voor je, maar toch beland dit onderwerp ergens onderaan op het prioriteitenlijstje.

Dus je weet het wel maar implementeert het niet of niet goed of niet hoe je het eigenlijk zou willen.

En dat is zonde.
En vaak heeft dit ook te maken met andere zaken; je omgeving, je mindset, je voeding, je slaap, je ontspanning etc. En juist daarom is het belangrijk om het totaalplaatje aan te pakken.

En het is niet van de een op de andere dag dat je ineens mega zin hebt om te bewegen, het is niet dat je er metéén goed in bent, je hebt misschien niet meteen een goede structuur te pakken…

En daarvoor ben ik er, voor jou, om dat voor jou persoonlijk, op jouw situatie aan te gaan pakken, als high performer coach.


Je hoeft niet aan topsport te doen maar uitdagingen zullen er wel degelijk voor je zijn.
Want juist die uitdaging is goed voor je hersenen én je lijf.

 

En deze aanpak, het complete plaatje dat gaat het verschil maken.

 

Het verschil maken

We kijken naar je voeding, afgestemd op JOU, je krijgt 2-3 x per week PT AAN HUIS. Yep, je hoort het goed 😉, PT aan huis, een voedingsexpert begeleid je met je voeding.

Je krijgt handvatten en kennis over voedingsmiddelen die jou helpen en bij JOU passen om meer energie te creëren, de juiste vitamines binnen te krijgen en je leven te optimaliseren.

Naast je succesvolle business is dit heel wenselijk.

Een ook dit nemen we mee:
Drukke aankomende businessperiode? Geef het aan en we kijken of we de ingestoken strategie aan kunnen houden of bij moeten sturen.

Tussen onze coachcalls door kun je gebruik maken van Whatsapp tekst- en/of spraakberichten zodat we snel in kunnen spelen op jouw situatie, eventuele ‘blokkades’ of andere zaken die spelen kunnen aanpakken.

 

High End, High Performer Traject

En daarom is het een High End traject. Omdat er veel aandacht is voor jou en we zoveel mogelijk uit handen nemen voor je waardoor jij je kunt blijven focussen op je business maar wel zal ervaren dat je meer energie hebt, lekker in je vel zit en scherper bent.
Dit is te gek toch?

En High End is niet alleen een grote investering, juist niet. In mijn ogen is het de aandacht en persoonlijke aanpak die we voor iemand hebben.

En dat is in dit traject hoog, én kwalitatief om jouw leven te optimaliseren en daarom is het een High end traject maar daardoor ook niet voor iedereen.

Niet iedereen kan en wil 10 duizenden euro’s investeren in zo’n jaartraject, en dat is oké.
Ik ben er voor de mensen die dit wel nodig hebben, hier behoefte aan hebben en op alle vlakken een persoonlijke benadering krijgen, echt speciaal voor hun aangepast.

Dat is voor veel mensen wél deze investering waard omdat ze ook zeker weten dat ze na 1 jaar hun doelen behaald hebben, zich een ander mens voelen en een complete nieuwe lifestyle hebben gecreëerd, welke bij hún past.
En daarbij ook de persoonlijk aandacht krijgen.

 

Wat zou dit met je doen?

Ga bij jezelf maar eens na als er 2 tot 3x per week een PT op jouw stoep staat, die samen met jou gaat trainen maar waarbij aan de andere kant ook gekeken wordt naar voeding, je coaching krijgt om het hele plaatje op jouw situatie goed te implementeren, en we ook kijken naar ontspanning, rust, je omgeving en jouw situatie.

Wat zou dat met je doen?

We werken allemaal samen en passen daar de strategie op aan of nemen onderwerpen mee in onze coachcalls die spelen of opgepikt worden door een van de andere experts.

 

En dáár gaat mijn hart sneller van kloppen.

Want als ik denk aan hoe jouw leven kan verbeteren...  Wow, dat is te gek!
En wat je in dat jaar allemaal gaat behalen en ervaren? Bizar!

En ook krijg je betere focus, meer zelfverzekerdheid, word je weerbaarder, kun je beter omgaan met kritiek, ga je betere plannen en natuurlijk voorkom of verklein je aanzienlijk om ziektes te krijgen omdat je beweegt, gezonde voeding neemt en over het algemeen ontspannen bent.

 

En dan heb ik het nog niet gehad over de mentale voordelen, voor het brein als je (meer) gaat bewegen, structureel ook….
Ja, deze voordelen krijg je er ook bij 😊

 

Wat bewegen onder anderen doet met je brein

 Oke, ik ga er heel even op in, op wat bewegen doet met je brein:

Er zijn heel veel onderliggende mechanismen die voordelig zijn voor het brein maar één van de voordehand liggende voordelen is dat je hart het beter doet als je gaat bewegen, je hart pompt het bloed naar je brein toe.

Je hersenen bestaan uit witte stof en grijze stof.
De grijze stof zijn de hersengebieden, de witte stof zijn de verbindingen.

In een gezonde hersensituatie is de witte stof in je hersenen het minst goed doorbloed, de verbindingen dus. Dit ten opzichte van de grijze stof, de hersengebieden.

Vanaf je 30e jaar (ongeveer) neemt de doorbloeding van de al mindere doorbloeding van de witte stof, verder af.

Om te zorgen dat die doorbloeding optimaal blijft, is bewegen noodzakelijk.
Je wil duurzaamheid en gezond ouder worden, toch?

Dus de doorbloeding is 1 belangrijk gegeven.

 

Een ander mechanisme wat voordelen heeft bij in beweging komen zijn de neurotrophines. Het woord trophe (troofe) betekent voeding en neurotrophines zijn de voedingsstoffen van een neurotransmitter.

Neurotransmitters zijn; chemische stoffen, die ervoor zorgen dat een signaal van het ene naar het andere hersengebied overgebracht kan worden. En deze cellen hebben voeding nodig; neurotrophines. En deze worden super actief als je gaat bewegen.

Dus bewegen is belangrijk voor de doorbloeding en voeding in de hersenen en daarnaast zie je dat er meer bloedvaten ontstaan als je jezelf sportief uitdaagt.

Meer kleine bloedvaatjes in heel je lichaam en in je hersenen en er ontstaan meer zenuwcellen op cruciale plekken in je hersenen.

Door de aanmaak van die bloedvaten ontstaat er een soort bloedvaten reserve. Hiermee investeer je in een systeem wat eigenlijk een leeftijdseffect kent. Maar als je zorgt dat je een actieve leefstijl hebt dmv sporten/ bewegen dan houd je je hersenen langer jong en kun je er wellicht nog wat jaartjes bij ‘snoepen’.

 

De High Performer Methode

En nu heb ik al vele dingen benoemd waar ik super vrolijk van wordt en waar mijn hart sneller van gaat kloppen. En dan ben ik nog niet eens in beweging gekomen.

Dat ik al wéét, omdat de aanpak van het traject zo sterk is, dat jij een complete transformatie doorgaat, dáár wordt ik enorm blij van 😊.

 

En dit traject steken we in door middel van de High performer methode.
Niet een methode ‘one size fits all’ dat weet je nu 😉 maar een methode om jou een High(er) performer te maken waarbij we ons volledig richten op ‘gezondheid’.

Een High Performer optimaliseert zijn leven op álle vlakken en middels de High Performer Methode richten we ons op voornamelijk gezondheid waardóór de andere vlakken óók zullen optimaliseren.


Ik zal je ook meteen even uitleggen wat we dan praktisch gaan doen als je met mij samen gaat werken.

 

Samenwerken? Dit kun je praktisch verwachten

Als je met me samen gaat werken, we bekijken dit d.m.v. een matchcall, dan stap je in mijn 12 maanden traject.

Een compleet, op maat, high end, high performer gezondheidstraject waarbij fysiek in beweging komen maar ook de juiste voeding voor jouw lijf, de juiste structuur die past bij jouw business centraal staan.

Maar zeker ook het mentale aspect, structuur/planning, kennis, ontspanning, voeding, gedrag en actie nemen komen ook aan bod.

Zie het als een compleet traject gebaseerd op wat jij nodig hebt.

Je krijgt 2-3x per week personal training AAN huis, we nemen bloedtests af waaraan we kunnen zien wat jij nodig hebt aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen.

Een Voedingsexpert begeleid je hierin en geeft je advies op basis van jouw behoeften.

Ik zal je coachen op het totaalplaatje. Zit je niet lekker in je vel, heb je ergens last van, krijg je een drukkere periode met je business of loop je tegen mentale blokkades aan, daar werken we samen aan door middel van onze maandelijkse coachcalls.

Je mag een planner invullen wat de leidraad is voor onze gesprekken. Reflecteren, bijsturen en vooruitkijken staan centraal.

Ook bepaalde oude patronen doorbreken en nieuwe patronen eigen gaan maken zullen we in kleine stappen implementeren.

We werken als team samen om onze adviezen telkens bij te sturen op jouw situatie en behoeften.

Je business moet up and running blijven maar het doel is de ondernemer van deze business, jij dus, van zoveel mogelijk energie te voorzien, zodat je scherp blijft en gefocust en het beste werk kan leveren voor je klanten.

 

Een totaalplaatje of totaal aanbod is hierbij een must.

Vaak is er óf personal training, óf voedingsadvies maar wordt er bv niet gekeken naar jou als ondernemer. Wat jij in een drukke periode die eraan komt bv nodig hebt of kan doen, en daarbij werken de pt-er en voedingsexpert vaak ook niet samen.

Nu krijg je er ook coaching bij en sta JIJ centraal.

 

Dit maakt je een compleet ander mens. In ieder geval ga jij je heel anders voelen - Geweldig zeg maar... En met mega veel energie, én een fit lijf én fitte geest...

 

All-in Traject, duurzaam

Alles onder één dak mét daarbij ook alles afgestemd op jou situatie, persoon en lijf is wat ik (we) aanbied(en) met het High Performers Traject.

Beeld je eens in als je dit één jaar lang doet wat dit met jou als persoon doet? Hoe voel je je? Hoe zie je eruit? Hoe sta je in het leven?

En dus met die commitment die wij je bieden. Op een manier waarbij we je het zo makkelijk mogelijk maken. Geen losse sessies maar alles in één traject.

Jij gaat compleet veranderen.

En het mooie is, het is een DUURZAME aanpak. Er zit geen einde aan. Na dit jaar heb je dit jezelf zo enorm eigen gemaakt dat het je totaal geen moeite kost om dit vol te houden én weet je wat goed is en past bij jouw lichaam en geest.

En doordat we telkens finetunen en bijsturen zul je al heel snel verschil gaan merken.

 

En wil jij wel voor een doel gaan, top! Het is allemaal mogelijk. Wij passen ons aanbod hierop aan.

In een matchcall bespreek ik graag de mogelijkheden voor jou.

 

Een stukje van mijn leven, het beste voor jou

Als ik jou mijn tijd geef dan ben ik me er bewust van dat ik je een stukje van mijn leven geef.
Er ik ben zorgvuldig en hierdoor bewust, aan wie ik dat stukje van mijn leven geef, ik werk dus niet met iedereen, vandaar die matchcall.


Ik werk echt alleen met ambitieuze, succesvolle ondernemers die echt voelen dat ze willen veranderen en echt die drive hebben om ook dit vlak goed aan te pakken.

En die van zichzelf weten dat zo’n compleet traject en het investeren hierin ze helpt om het goed aan te pakken. Ook al vind je het super spannend.
Als die drive er is, plan zeker een matchcall!


En áls ik dan een stukje van mijn leven aan jou geef dan wil ik ook het beste geven.
Daar ga ik voor.

 

Passend bij jou?

Ben jij een gevestigde ondernemer, succesvol en wil jij je leven flink optimaliseren op het gebied van gezondheid? Waarbij de andere levensgebieden gegarandeerd mee zullen optimaliseren, boek een matchcall.

De link vind je in de omschrijving onder dit blog of ga direct naar www.motivatieservice.nl/matchcall en boek een gesprek in.

Wacht niet langer, het is kostbare tijd, elke dag die je langer wacht.

 

Thanks voor het lezen.
Je kunt de podcast beluisteren via onderstaande player:

 

Groetjes Tamara
Coach voor High(er) Performers to be

 

Matchcall plannen?

Keertje bellen om te kijken hoe de High Performers methode jou leven kan optimaliseren? 
https://www.motivatieservice.nl/matchcall

High Performers Methode Check

Wil je een check doen zodat je bewust wordt waar jij staat op verschillende gebieden van je leven? 
https://www.motivatieservice.nl/hpm-check

Instagram

Leuk als je me volgt op Instagram: 
https://www.instagram.com/tamaravandooren/

Website met alle info over het traject, jou en mij

www.motivatieservice.nl

 

 

 

 

 

 

 

Boek hier je 15 min Clarity/Matchcall